Приложение Norton Mobile Security (бета) за Android

По-рано обсъждахме Dr.Web за Android и DroidSecurity на AVG, като и двете са надеждни и безплатна антивирусна програма за Android. Symantec, най-популярният производител на софтуер за сигурност, вече се намеси, за да предложи интелигентна защита и сигурност на устройства с Android.

Norton Mobile наскоро представи 2 нови продукта за платформата Android: Norton Mobile Security 2.0 и Norton Mobile Utilities, и двата в момента са в бета версия. Тези продукти се предлагат безплатно с ограничен лиценз към момента, но очевидно ще се превърнат в платени, когато окончателното издание излезе на живо, особено мобилното приложение за сигурност Norton.

Norton Mobile Security (бета) има за цел да защити вашия мобилен телефон с Android, лични данни от киберпрестъпници и предлага уеб защита, за да бъде защитена, докато сте онлайн. Той ви дава анти-фишинг защита в мрежата, възможности за отдалечено локализиране против кражба, заключване и изтриване в случай, че устройството ви бъде изгубено или откраднато. Други интелигентни функции включват блокиране на обаждания и SMS от нежелани обаждащи се и защита срещу злонамерен софтуер Norton.

Това е Бета приложение които ще бъдат актуализирани в бъдеще за подобряване и предоставяне на нови функции. Тестерите могат да изпращат своите отзиви или коментари във форума на Norton Mobile.

Изтеглете NMS 2.0 [Връзка към Android market] – Изисква Android 1.6 или по-нова версия

Етикети: AndroidBetaMobileNortonSecurity