Изтеглете Firefox 5.0 Beta 2 Candidate Build 1 [официално]

Mozilla току-що пусна дългоочакваното Firefox 5 бета, което всъщност е Firefox 5 Beta 2 Candidate Build 1 и е достъпно само през FTP сайта на Mozilla. Първоначално тестовите версии на Firefox се доставят чрез канала Nightly и Aurora, където потребителите могат да изпробват най-новите функции и иновации, които са подобрени в бъдещите бета и крайните версии.

Излезе бета 2 кандидат за Firefox 5.0 и е наличен за Windows, Mac и Linux. Разбира се, тази най-нова бета версия ще предложи повече стабилност и подобрения от предишните тестови версии. Бета версията идва с новото Превключвател на канали функция, позволяваща на потребителите лесно да превключват към канала за аврора и обратно към бета канала.

Ако сте на канала Aurora на браузъра Firefox, тогава можете да актуализирате до текущата бета версия, като превключите канала на бета. За да направите това, щракнете върху оранжевия бутон на Firefox, отворете Помощ > Всичко за Firefox. След това щракнете върху връзката „Промяна“ и изберете канала за актуализация на бета версията, щракнете върху Прилагане и актуализиране. След това Firefox ще изтегли необходимите актуализации и ще ги инсталира.

Забележка: Тази версия НЕ е последната бета версия на следващата версия на Firefox. Тази сборка е копие на aurora, преопаковано като бета версия за тестване.

Изтеглете Firefox 5.0 Beta 2 Candidate

  • За Windows (32-битов) – английски
  • За Mac OS X – английски
  • За Linux (x86 & x64) – английски
Етикети: BetaBrowserFirefoxLinuxOS XUpdate