Вземете безплатен лиценз за MacX DVD Ripper Pro на стойност $49,95

Digiarty Software вече предлага „MacX DVD Ripper Pro“ за Mac на стойност $49,95 безплатно за всеки като подарък, за да отпразнува предстоящия Хелоуин и основаването на техния нов сайт www.macxdvd.com. Промоцията е от 12 октомври до 28 октомври.

MacX DVD Ripper Pro е Mac версията на WinX DVD Ripper Platinum, модернизирана, за да бъде по-стабилна и мощна Mac DVD Ripper. Това е най-доброто решение за архивиране и копиране на DVD, което предлага най-висококачествени MP4 M4V H264 видеоклипове за iPhone, iPad и iTunes на Mac OS. Той се откроява сред подобен софтуер за извличане на DVD на пазара със скорост, качество и способност за криптиране на DVD.

Тя ви позволява да:

  • Изкопайте DVD на iPhone 4/3GS/3G, iPad, iPod Touch, iTunes на Mac OS – Софтуер за копаене на DVD и DVD конвертор, който ви помага да копирате DVD в MP4, AVI, MOV, MPEG, FLV, QT (QuickTime), MP3 със и без субтитри.
  • С MacX DVD Ripper може лесно импортиране на DVD към iTunes, iPad, iPhone 4/3GS/3G, iPod и PSP видео плейър.
  • Резервно копие на DVD в MPEG-2 файл – Резервно копие на DVD в един MPEG-2 файл с оригинално видео и оригинално 5.1 канално AC3/DTS Dolby аудио.

За да получите безплатен лиценз, изтеглете MacX DVD Ripper Pro за Mac и използвайте лицензния код BD-TGTXUVYO-OONQRP за да го активирате като пълна версия.

Освен това те предлагат и версията на Windows, WinX DVD Ripper Platinum за всички като подарък. Потребители на Windows, просто отидете тук и щракнете върху бутона „Изтегляне за Windows“. Инсталирайте софтуера, той не се нуждае от лицензен код за активиране. Наслади се!

Благодаря,София за да ни информирате за промоцията.

Актуализация – Това раздаване е удължено до 1 ноември.

Етикети: BackupConverterGiveawayiPhoneMacSoftware