Къде iTunes съхранява/записва актуализации на софтуера на iPhone или файлове на фърмуера на Windows и Mac

Объркани ли сте за къде се съхраняват файловете на фърмуера на iPhone на компютъра? Тогава имаме ясен отговор на него. Файлът за актуализация на софтуера на Apple устройство може да е необходим по време на джейлбрейкване или ако искате да преместите iPhone OS файл на друг компютър, за ръчно да актуализирате или възстановите вашето устройство Apple като iPhone, iPod Touch или iPad.

Забележка – Софтуерните актуализации на iPhone OS се съхраняват на компютъра само когато актуализирате вашето iOS устройство автоматично, като използвате процеса на актуализиране в iTunes.

Как да намерите софтуер за iPhone OS в Windows – Първо активирайте опцията „Показване на скритите файлове и папки“ от опциите на папката. Сега отворете директорията според вашия Windows:

Местоположение в Windows 7 и Vista: C:\Users\User\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPod Софтуерни актуализации

Местоположение в Windows XP: Документи и настройки\Потребител\Приложни данни\Apple Computer\iTunes\Актуализации на софтуера на iPhone

Сега ще видите файл с актуализации на софтуера за iPhone/iPod/iPad с разширение .ipsw, ако има такова.

Как да намерите софтуер за iPhone OS на Mac – iTunes записва файла на фърмуера в скрита папка на Mac. За достъп до файловете на фърмуера въведете следната команда в терминала.

Отворете терминал и тип: по подразбиране пишат com.apple.finder AppleShowAllFiles TRUE след това напишете killall Finder

Сега отворете usr/Library/iTunes/iPhone Software Updates/

Сега ще видите файл с актуализации на софтуера за iPhone/iPod/iPad с разширение .ipsw.

Вижте също: Къде iTunes запазва iPhone/iPod Touch/iPad приложения на Windows и Mac

Етикети: AppleiPadiPhoneiPod TouchiTunesMac Софтуер СъветиТрикове Актуализация