Раздаване – Спечелете БЕЗПЛАТЕН 1-годишен лиценз на Kaspersky Internet Security 2010

Това е един голям подарък, който исках да организирам дълго време за моите читатели, но не можах да намеря спонсори. И така, това е НЕ спонсориран подарък и ние сме платили за всички предлагани тук лицензи на Kaspersky.

няма да описвамКасперски AntiVirus и Kaspersky Internet Security, но можем да ви уверя, че и двете са един от най-добрите софтуери за сигурност, налични на пазара днес.

Раздаваме общо 10 безплатни оригинални лиценза който може да се използва за активиране както на Kaspersky Antivirus 2010, така и на Kaspersky Internet Security 2010 за 365 дни. Следвайте простите правила по-долу, за да участвате в състезанието.

Правила за спечелване на безплатни лицензи на Kaspersky

Абонирайте се за нашите RSS емисии по имейл, и оставете коментар по-долу. Уверете се, че сте потвърдили абонамента си за имейл, след като се абонирате. Също така коментирайте, като използвате същия имейл, който сте използвали за абониране.

ИЛИ

туит за това раздаване в Twitter. Не забравяйте да оставите ценен коментар по-долу заедно с вашия валиден имейл адрес и връзка за състоянието на туит. Tweet съобщението по-долу или използвайте това пряка връзка да туитвам.

ИЛИ

Присъединете се към нас като а Фен във Facebook страницата на WebTrickz и оставете коментар по-долу, като ни кажете защо имате нужда от този лиценз.

Раздаване – Спечелете БЕЗПЛАТЕН 1-годишен лиценз на Kaspersky AntiVirus и Kaspersky Internet Security 2010 //bit.ly/diYnlM чрез @mayurjango

10 късметлии ще бъдат избрани на случаен принцип и резултатите ще бъдат обявени на 18 март

Забележка: За всички правила е необходимо да направите коментар по-долу. Моля, не изпращайте спам!!

Актуализация – Предлаганите лицензи са за Само за Kaspersky Internet Security 2010 и няма да работи с Kaspersky AntiVirus. Извинявам се, че дадох невярна информация.

Въпреки това, можете да използвате KIS 2010, който е по-мощен от KAV. Освен това реших да обявя победителите скоро, вместо на 18 март.

Актуализация Раздаването приключи. Имаше общо 165 одобрени заявки.

10 късметлии на Kaspersky Internet Security 2010 License:

bala subrahmanyam, John Mike, Arnold, Jake, mayat, kgaurav, nitin, NareN, bhavik kothari, amozai

Победителите скоро ще получат имейл с подробности за активиране. Благодарим на всички участници за участието в този конкурс. 😀

Етикети: Antivirus KasperskySecuritySoftware