Вземете MacX DVD Ripper Pro безплатно [48 часа ексклузивно раздаване на неограничени лицензи]

WebTrickz пожелава много щастлива и просперираща Нова година на всички наши любими читатели. Радваме се да започнем 2012 г. с приятно раздаване, като предлагаме на всеки безплатно копие на „MacX DVD Ripper Pro“ на стойност $34,95 като подарък за Нова година. Това не е ограничено раздаване на лиценз за софтуер, а а 48 часа изключителна оферта за раздаване на неограничени лицензи, спонсорирана от Digiarty Software за всички наши читатели.

MacX DVD Ripper Pro е един от най-добрите DVD рипъри за Mac OS X, наличен и за Windows. Това е най-добър софтуер за архивиране и копиране на DVD, който предлага възможност за копиране на DVD в широк спектър от видео формати, като напр. MP4, H.264, MOV, FLV, MPEG, M4V, AVI и др., които се поддържат от повечето преносими устройства като iPhone/iPhone 4S, iPad/iPad 2, iPod, Apple TV, Android, HTC, Samsung, XOOM, Galaxy Tab, PSP и т.н. Софтуерът се извлича с бърза скорост, поддържа криптирани DVD дискове и има за цел да предлага висококачествено видео/аудио в изходния файл. Новата му функция за архивиране на DVD ви позволява да копирате DVD в един видео файл с оригинално видео качество и 5.1 канално AC3/DTS Dolby аудио.

То включва Hyper-Threading технология, пакетно преобразуване и Многоядрен процесор обработка на Mac, за да се ускори драстично процеса на копиране. Разширената функция „Run as Safe Mode“ и „Advanced Deinterlacing Accelerator“ също ще изглади преобразуването и ще подобри видео ефекта. Той включва настройки по подразбиране за начинаещи, напреднали потребители могат да коригират и задават желаните параметри за изходно видео. Човек може също да извлече и изреже видео сегмент, да извлече аудио и да направи моментни снимки от DVD.

За да вземете безплатен лиценз за пълна версия на MacX DVD Ripper Pro (версия както за Mac, така и за Windows), просто посетете ексклузивната страница за раздаване за webtrickz.com. Изтеглете желаната версия на ОС и я активирайте с посочения лицензионен код. Тази оферта за неограничен лиценз е валидна за повече от 2 дни. Така че, не го пропускайте. Наслади се! 🙂

Връзка: //www.macxdvd.com/giveaway/exclusive-giveaway-for-webtrickz.htm

Етикети: BackupConverterGiveawayiPhoneMacOS XSoftware