AppSync за iOS 4.2 Jailbroken устройства за инсталиране на кракнати приложения

Ако сте актуализирали своя iPhone/iPod touch/iPad към наскоро пуснатия фърмуер на iOS 4.2/4.2.1 и го направи джейлбрейк с помощта на работещи инструменти за джейлбрейк като redsn0w 0.9.6b4, тогава е време да инсталирате “AppSync”, който работи с фърмуер на iOS 4.2/4.2.1. AppSync кърпи MobileInstallation файла на iOS4 и позволява на потребителите да инсталират ръчно .ipa файлове като кракнати игри и приложения на своето устройство.

Забележка: Преди да инсталирате Appsync, уверете се, че сте направили джейлбрейк на вашия iPhone, iPod touch или iPad с актуализация на софтуера за iOS 4.2/4.2.1.

Следвайте стъпките по-долу, за да инсталирате AppSync на iOS 4.2 –

1. Отидете на: Cydia > Управление > Източници > Редактиране > Добавяне

2. Въведете URL адреса и щракнете върху Добавяне на източник.

3. Изчакайте хранилището на Hackulous да бъде добавено.

4. Когато инсталацията приключи, докоснете раздела Търсене в cydia и потърсете „appsync“. Инсталирайте приложението, наречено „AppSync за OS 4.2“.

5. Изчакайте процеса да завърши и той ще поиска да рестартирате след като инсталацията приключи.

След рестартиране ще можете да инсталирате .ipa файлове директно на вашето устройство. За да инсталирате .ipa файлове, просто свържете устройството си към компютъра и стартирайте iTunes. Сега щракнете двукратно върху желания ipa файл, за да го добавите към iTunes, Sync, за да го инсталирате на iPhone, iPod touch или iPad.

Отказ от отговорност: Това ръководство е само за информационни и образователни цели.

Етикети: AppsiPadiPhoneiPhone 4iPod TouchNewsУроци