Вземете MacX DVD Ripper Pro издание за Деня на благодарността и MacX iPhone Video Converter БЕЗПЛАТНО

Вчера споделихме за невероятно специално раздаване за Деня на благодарността от Digiarty Software, които предлагат WinX DVD Ripper Platinum Thanksgiving Edition & WinX Blu-ray Decrypter БЕЗПЛАТНО до 29 ноември. Digiarty представи още едно подобно и голямо раздаване на популярния си Mac продукт, за да отпразнува предстоящия празник.

Digiarty сега предлага 10 000 30 000 копия на MacX DVD Ripper Pro на стойност 300 000 USD като подарък, заедно с 60% отстъпка за техния най-добър софтуер за DVD видео конвертор – MacX DVD Video Converter Pro Pack (сега за $39,95). Раздаването е отворено за всички и ще продължи до 29 ноември 2011 г. Побързайте, само първите 10 000 души могат да се насладят на безплатните оригинални копия на MacX DVD Ripper Pro Thanksgiving Edition.

MacX DVD Ripper Pro е най-добър софтуер за архивиране и копиране на DVD за Mac за копиране на DVD филм и DVD ISO изображение в MP4, MOV, AVI, FLV, MPEG за iPhone/iPhone 4S, iPad, iPod, Apple TV, Android, HTC, Samsung, XOOM, Galaxy Tab, PSP и т.н. С бърза скорост и високо качество ви позволява лесно да копирате всички видове криптирани DVD и защитени от копиране DVD (премахнете DVD CSS, регионален код, RCE, Sony ArccOS, UOPs, Disney и т.н.). По този начин можете да направите перфектно архивиране на любимите си DVD филми.

За да получите вашето безплатно копие, просто посетете www.macxdvd.com/giveaway/giveaway.htm. Щракнете върху бутона „Вземете лицензен код“, веднага ще получите връзката за изтегляне и лицензния код. Просто инсталирайте изданието за Деня на благодарността на MacX DVD Ripper Pro и използвайте кода, за да го активирате. Лицензионен код: MACX-DVD-RIPPER-БЛАГОДАРЯ-YBU

Забележка: Версията за раздаване не се радва на безплатни надстройки и техническа поддръжка.

~ Потребителите на Windows могат да вземат „MacX HD Video Converter Pro за Windows“ на стойност $49,95 безплатно от страницата на Digiarty във Facebook.

Освен това Digiarty създаде интересна игра, предоставяща на потребителите шанс Win MacX iPhone Video Converter на стойност $29,95. На страницата за раздаване просто трябва да сравните двете снимки и да откриете три различни разположения. Лицензионният код на MacX iPhone Video Converter ще бъде присъден като награда за успех.

MacX iPhone Video Converter е всичко в едно iPhone iPad iPod iTunes видео конвертор за Mac OS X. Позволете на потребителя да възпроизвежда M2TS MKV AVI MP4 420+ видео различни формати на iPhone iPad iPod.

Пожелаваме на всички честит Ден на благодарността предварително. 🙂

Благодаря Сара за специалната информация за раздаване.

Етикети: ConverterGiveawayMacOS XSoftware