Вземете Android 6.0 Marshmallow Великденско яйце на Lollipop без Root

Google има традиция да включва великденски яйца във всяка версия на Android и те се подобряват с времето. Великденското яйце стана още по-интересно от пускането на Android 5.0 Lollipop, който включва мини игра, подобна на много популярната Flappy Bird. Google скри подобно великденско яйце в най-новата версия на Android, т.е. Marshmallow, но с някои хубави промени в графичния интерфейс.

   

В Великденско яйце от маршмелоу разполага с талисмани Marshmallow на клечка и ви позволява да добавите 5 допълнителни играчи, общо 6 в различни цветове на логото на Android. Вашите приятели могат да се присъединят, като докоснат иконата + в горната част, за да играят заедно, или можете просто да използвате няколко пръста, за да контролирате дроидите. Това обаче е много по-трудно от това на Lollipop. 🙂

Стигайки до въпроса, тези, които използват Lollipop и все още искат да изпробват великденско яйце на Marshmallow, могат да го направят, като инсталират малко приложение. Приложението, наречено „Земя на маршмелоу‘ не изисква root и просто се нуждае от разрешение за вибрация, необходим елемент от играта. Приложението работи като чар и поддържа устройства с Android v5.0 и по-нова версия. Той се интегрира добре и може да бъде зададен като великденско яйце по подразбиране или можете просто да го стартирате от чекмеджето на приложението, когато пожелаете. Инструкциите за пускане на великденското яйце са същите и по-долу е a видео демо (от Max Patchs) от него в действие.

Изтеглете Marshmallow Land [Налично в Google Play]

Етикети: AndroidGoogleLollipopMarshmallowTricks