Как да подпишете Update.zip файлове и APK на устройства с Android [Безплатно приложение]

Ако сте разработили приложение или персонализиран ROM за Android, тогава първо трябва да подпишете цифрово .apk или .zip файловете, като използвате частен ключ, който се идентифицира от системата Android, преди да го изпълните. Това се прави, за да се гарантира, че определен файл не е променен и да се предотвратят пробиви в сигурността. Сега, ако искате да флаширате update.zip или APK файл на Android, който е неподписан, тогава можете просто да подпишете файла и да продължите.

Например, ако създавате файл update.zip пакет в Titanium Backup, за да възстановите всичките си приложения за телефон с Android чрез мигане на zip файла. След това трябва да сте наясно, че Titanium Backup създава *unsigned* update.zip файл, който не може да бъде флашнат, докато не бъде подписан.

ZipSigner 2 е безплатно и ефективно приложение, което преодолява този проблем! Подобно на jarsigner и signapk, това приложение ви позволява лесно да подписвате актуализирани zip файлове, .APK или JAR файлове директно на вашето устройство с Android. Можете да направите това, като използвате един от 4-те вградени сертификата, ключовете включват: медия, платформа, споделен, тестов ключ — или използвайте режими за избор на автоматичен ключ.

    

Това е страхотно приложение и работи наистина добре според отзивите на потребителите. (Оценка: 4.9)

Изтеглете ZipSigner 2

Етикети: AndroidAppsMobileSecurityTipsTricks