Изтеглете Visual Studio 11 Beta [Самостоятелен офлайн инсталатор]

След пускането на Windows 8 Consumer Preview (Windows 8 Beta), Microsoft също пусна Visual Studio 11 Beta и .NET Framework 4.5 Beta. Без значение от размера или сложността на вашата организация или проект, Visual Studio 11 Beta може да ви помогне да превърнете идеите си в софтуер. За изтегляне на Visual Studio 11 Beta не е необходим MSDN акаунт за абонати, всеки може да го изтегли и изпробва безплатно, за да изпита какво е новото!

„Visual Studio 11“ предлага подобрено изживяване за разработчици, което включва опростен потребителски интерфейс, предназначен да държи разработчиците фокусирани върху работата си, с по-малко разсейвания и по-лесен достъп до инструментите, от които се нуждаят.

Visual Studio 11 Beta се предлага в 4 издания а именно: Ultimate, Premium, Professional и Test Professional. Използвайте таблицата за сравнение, за да определите кое издание на Visual Studio 11 Beta е най-доброто решение за нуждите и практиките ви за разработка на приложения. По-долу са официалните връзки за Офлайн инсталатор на Visual Studio 11 Beta. Изтеглете желаното издание като ISO файл с изображение, монтирайте го или го запишете на DVD и продължете с инсталацията.

Visual Studio 11 Beta – [директни връзки за изтегляне]

Visual Studio 11 Ultimate Beta е изчерпателното предложение за ALM за организации, които разработват и оперират силно мащабируеми софтуерни приложения и услуги.

Изтеглете Visual Studio 11 Ultimate Beta – английски (ISO)

Visual Studio 11 Premium Beta предлага интегрирано ALM решение за обединяване на заинтересовани страни, потребители и функции за разработка на софтуер, за да предостави невероятни приложения като единен екип.

Изтеглете Visual Studio 11 Premium Beta – английски (ISO)

Visual Studio 11 Professional Beta е унифициран опит за разработка, който позволява на разработчиците да създават многостепенни приложения в мрежата, облака и устройствата.

Изтеглете Visual Studio 11 Professional Beta – английски (ISO)

Visual Studio 11 Test Professional Beta е идеален за тестери, бизнес анализатори, продуктови мениджъри и други заинтересовани страни, които се нуждаят от инструменти за екипно сътрудничество, но не и от пълна IDE за разработка.

Изтеглете Visual Studio 11 Test Professional Beta – английски (ISO)

Други неща:

  • Изтеглете Visual Studio 11 Ultimate Beta Language Pack – английски
  • Изтеглете продуктовото ръководство на Visual Studio 11 Beta [PDF]
  • Изтеглете .NET Framework 4.5 Beta

Поддържана ОС:

  • Windows 7 (x86 и x64)
  • Windows 8 Consumer Preview (x86 и x64)
  • Windows Server 2008 R2 (x64)
  • Windows Server 8 Beta (x64)

Препратки:

  • „Visual Studio 11“ Beta и .NET Framework 4.5 Beta правят разработката на софтуера бърза, съвместна и фокусирана
  • Добре дошли в бета версията на Visual Studio 11 и .NET Framework 4.5
Етикети: BetaMicrosoft